Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 35-ї сесії 7-го скликання Станишівської сільської ради

Дата: 25.06.2020 15:11
Кількість переглядів: 1343

Фото без опису

25 червня 2020 року відбулося засідання чергової 35-ї сесії 7-го скликання Станишівської сілсьької ради, на якій було розглянуто слідуючі питання:

  1. Про виконання бюджету Станишівської сільської об’єднаної територіальної громади в І-му кварталі 2020 року.
  1. Про затвердження проєктно-кошторисних документацій та направлення коштів на капітальні ремонти та будівництво:

2.1. Про затвердження проєктної документації по капітальному ремонту спортивного майданчика за адресою: вул. Свідерської, 27, с. Слобода-Селець, Житомирського району, Житомирської області.

2.2. Про затвердження проєктної документації по реконструкції вуличного електроосвітлення в районі житлових будинків № 13-17а по вул. Жовтнева в с. Піски, Житомирського району, Житомирської області.

2.3. Про затвердження проєктної документації на реконструкцію вузла обліку газу за адресою: вул. Л. Українки,3, с. Ліщин, Житомирський район (з здачею в комерційну експлуатацію АТ «Житомиргаз»).

2.4. Про затвердження проєктної документації по реконструкції вуличного електроосвітлення по вул. Заруди від перехрестя з вул. Б. Хмельницького до КТП-651 по вул. Друга Молодіжна в с. Лука, Житомирського району, Житомирської області.

  1. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік.
  1. Про встановлення єдиного податку на території Станишівської сільської ради на 2021 рік.
  1. Про встановлення ставки акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Станишівської сільської ради на 2021 рік.
  1. Про встановлення транспортного податку на території Станишівської сільської ради у 2021 році.
  1. Про встановлення туристичного збору на території Станишівської сільської ради у 2021 році.
  1. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік.
  1. Про внесення змін до бюджету Станишівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам.
  1. Про затвердження розпоряджень сільського голови та рішень виконавчого комітету.
  1. Земельні питання.

12.1. Про розгляд звернень громадян та Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області щодо погодження надання дозволів на розроблення та затвердження документації із землеустрою.

12.2. Про затвердження документацій із землеустрою та надання земельних ділянок у власність.

12.3. Про надання дозволів на виготовлення містобудівних документацій.

12.4. Про припинення громадянам права користування земельними ділянками.

12.5. Про надання дозволу на виготовлення землевпорядних документацій із землеустрою.

12.6. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних часток (паїв) взамін сертифікатів.

12.7. Про надання дозволів громадянам на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) взамін сертифікатів.

12.8. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності

12.9. Про затвердження переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами, укладання договору із Виконавцем земельних торгів, надання дозволів на виготовлення землевпорядних документацій та агрохімічних паспортів земельних ділянок

12.10. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права власності земельних ділянок.

12.11. Про внесення змін в рішення сесій сільської ради.

12.12. Про розгляд клопотання СТОВ «Млинище».

12.13. Про розгляд клопотання Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

12.14. Про передачу СТОВ «ЛІЩИНСЬКЕ» в оренду земельної ділянки за межами населених пунктів Станишівської сільської ради.

12.15. Про передачу гр. Котюк В.М. в оренду земельної ділянки в с. Станишівка по вул. Кооперативна, 4в.

12.16. Про надання дозволу на передачу земельної ділянки в суборенду.

12.17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок (часток паїв).

  1. Різне.

13.1. Про внесення змін до рішення № 376 від 22 грудня 2017 року «Про затвердження Програми по забезпеченню проведення культурно – масових і спортивних заходів, відзначення пам’ятних дат та ювілеїв, вітання та вшанування видатних людей по Станишівській сільській раді на 2018-2020 роки».

13.2. Про скасування рішення сільської ради від 30.01.2020 № 1112 «Про внесення змін до Положення про пайову участь у розвитку інфраструктури населених пунктів Станишівської сільської ради».

13.3. Про розгляд вказівки Житомирської місцевої прокуратури.

13.4. Про внесення змін до рішення 8 сесії 7 скликання від 25.07.2017 року № 193 «Про затвердження положень про відділи, службу, сектори апарату виконавчого комітету Станишівської сільської ради».

13.5. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Станишівської сільської ради.

13.6. Про розгляд питання відшкодування коштів Житомирській міській ОТГ за навчання дітей Станишівської сільської ОТГ у школах, дошкільних та позашкільних закладах м. Житомира.

13.7. Про співфінансування на придбання телемедичного обладнання.

13.8. Про внесення змін до рішення сільської ради № 1001 від 24 грудня 2019 року «Про затвердження сільської програми фінансової підтримки КНП «АЗПСМ» Станишівської сільської ради на 2020 рік» (зі змінами від 26 березня 2020 року № 1162).

13.9. Про відновлення та проведення робіт по реконструкції вуличного електроосвітлення в населених пунктах Станишівської сільської ради.

13.10. Про внесення змін до рішення 14 сесії 7 скликання від 22.12.2017 року № 373 «Про затвердження Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної  власності в населених пунктах та інших доріг, які знаходяться на території Станишівської сільської ради на 2018-2020 роки».

13.11. Про надання згоди гр. Риб’янцю І.Е. на приватизацію частини квартири.

13.12. Про намір передачі комунального майна в оренду.

13.13. Про надання дозволу на списання майна (основних засобів).

13.14. Про затвердження Програми компенсації виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах на 2020 рік.

 

13.15. Про розгляд звернення Громадської організації «Союз» Ліквідатори Чорнобиля» щодо внесення змін до Порядоку використання коштів, передбачених у сільському бюджеті  на безоплатне зубопротезування пільгових категорій громадян.

 

З проєктами рішень, які виносились на розгляд чергової сесії можна ознайомитись на офіційному веб-сайті сільської ради  https://rada.info/upload/users_files/04348444/bc8b746fd7c298190c12662c6de6bed0.pdf

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь