Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Європи!

Дата: 16.05.2020 08:59
Кількість переглядів: 1179

Фото без опису

16 травня День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

З метою мінімізації ризиків поширення COVID-19 та виконання урядових рішень щодо обмеження проведення масових заходів у регіонах, розглянута можливість проведення заходів із відзначення Дня Європи на території Станишівської об’єднаної територіальної громади в режимі онлайн.

В бібліотеках громади будуть організовані та проведені тематичні книжкові виставки, прес-калейдоскоп, віртуальні турне-подорожі до країн Європи під гаслами: «Шедеври європейської прози», «Європа - наш спільний дім», «Відкриваємо Європу разом», «Україна - Європа: відкриті обрії».

Оголошено флешмоб відділом культури, туризму, сім’ї, молоді і спорту Станишівської сільської ради з нагоди Дня Європи у соціальній мережі Facebook «Україна – це Європа». Жителі та молодь Станишівської громади можуть долучитися до святкування Дня Європи та стати учасниками флешмобу. Для цього потрібно зробити фото з прапором або символікою Європейського Союзу та розмістити на своїх акаунтах у Facebook. Фото підписати коротким вітальним текстом вказавши «Україна – це Європа», до якого необхідно додати хештег #ДеньЄвропи2020 або #europeday2020, а також позначити через @ (равлик) відділ культури, туризму, сім’ї, молоді і спорту Станишівської сільської ради.

Заходи спрямовані на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед читачів, учасників та відвідувачів закладів культури, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь