Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення комунального некомерційного підприємства "Центральна районна лікарня" та комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Житомирської районної ради

Дата: 27.03.2020 11:35
Кількість переглядів: 817

 

Фото без опису

 

У кризових ситуаціях українці об’єднуються миттєво. Ми всі живемо в одній країні, а отже кожному потрібно дбати про неї. Зараз важливо скоординувати допомогу туди, де найбільше її потребують. І пам’ятати про захист медичних працівників, які зараз знаходяться на передовій боротьби з вірусом.

Тому найперше у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) усе суспільство повинно об’єднатися заради подолання наслідків епідемії та разом працювати на випередження, оскільки біда може неочікувано увійти до кожної родини. У боротьбі з епідемією ми не можемо ділитися на політичні табори, на конфесії, на прихильників тих чи інших лідерів.

Сьогодні на передовій боротьби з коронавірусом в Житомирському районі є 2 заклади охорони здоров’я. Ми як лікарі комунального некомерційного підприємства "Центральна районна лікарня" районної ради та комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Житомирської районної ради просимо не стояти осторонь під час найскладнішої соціально-гуманітарної кризи ХХІ століття – епідемії коронавірусу, об’єднатися заради подолання наслідків епідемії.

 

Звертаємось з проханням до громадян, бізнесменів, підприємців, депутатів усіх рівнів, долучитися до добровільного збору коштів для закупівлі засобів індивідуального захисту та іншого медичного обладнання, які зараз вкрай необхідні нашим медичним установам.

 

Надаємо реквізити благодійного рахунку КНП «Центральна районна лікарня» в АТ КБ «Приватбанк»: МФО 311744, Код ЄДРПОУ 01991671, р/р UA363117440000026005055827587
 

Коли ми разом - ми сила в боротьбі з будь-якою проблемою.

Переможемо коронавірус разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь