Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сподівались на здоровий глузд народних обранців Житомирського району– результатом стали політичні ігри та позиція «моя хата з краю».

Дата: 02.12.2019 11:48
Кількість переглядів: 953

Сподівались на здоровий глузд народних обранців Житомирського району– результатом стали політичні ігри та позиція «моя хата з краю».

 

Фото без опису

29.11.2019 року відбулось чергове засідання  сесії Житомирської районної ради на якому було розглянуто питання «Про скасування рішення 26 сесії 7 скликання № 917 «Про внесення змін до Статуту Комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради».

Нагадаємо, що ключовим моментом у рішенні 26 сесії 7 скликання № 917 «Про внесення змін до Статуту Комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради була зміна фактичного місця здійснення основної діяльності, що далао можливість здійснити перереєстрацію КНП «ЦРЛ» з с. Станишівка в с. Троянів і тим самим перенаправити сплату ПДФО не у бюджет Станишівської громади, а у бюджет Житомирської районної ради. Більшість депутатів в момент прийняття цього рішення й гадки не мали про його «підводні камені»…

Фото без опису

 

 

 

Дане рішення не було прийнято.https://bit.ly/2qbNsg2. КНП «ЦРЛ» Житомирської районної ради фактично як здійснювало свою основну діяльність на території с. Станишівка так і здійснює.

Фото без опису

Але найганебніше є не це, а те, що при голосуванні за рішення «Про скасування рішення 26 сесії 7 скликання № 917 «Про внесення змін до Статуту Комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради» 14 депутатів Житомирської районної ради зайняли позицію невтручання і погодились з тим, що їх на 26 сесії 7 скликання використали «всліпу».

Крім того, враховуючи, що найближчим часом буде завершено процес децентралізації та проведено місцеві вибори, вищезазначені депутати благополучно спрацювали на бюджет спроєктованої об’єднаної громади, яку тримає керівництво районної ради «для себе» як плацдарм для відступу після ліквідації останньої.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь