Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пільги пільговикам будуть перераховувати через відділення АТ «Ощадбанк» на рахунки надавачів житлово-комунальних послуг або отримані готівкою

Дата: 13.11.2019 08:54
Кількість переглядів: 610

З листопада 2019 року пільговики  будуть отримувати квитанції за комунальні послуги з повним розміром платежу – без урахування пільг та субсидій. Це пов’язано із новим механізмом нарахування пільг на житлово-комунальні,  який вступив в силу з 1 жовтня 2019 року.

Пільга буде надаватися  органами соціального захисту населення в готівковій формі.

Управління праці та соціального захисту населення   кошти пільг буде  перераховувати до  АТ «Ощадбанк», який в подальшому буде проводити розрахунки  з надавачами послуг за кожного конкретного пільговика.

Пільговикам, які подали заяву  до 15 жовтня 2019 року до органу соціального захисту населення на отримання пільги готівкою, виплата буде здійснюватися у готівковій формі у зазначений у заяві спосіб (банк або пошта).

У разі отримання готівки пільговик має сплатити спожиті послуги повністю. Інші пільговики сплачують, як і раніше, частину платежу, а суму пільги за них перерахує надавачу послуг АТ «Ощадбанк» (за наявності даних про номер мобільного телефону пільговик отримає інформаційне повідомлення від банку про проведені платежі).

 

 УВАГА: потрібно враховувати те, що даний механізм запроваджується вперше, через неточності в даних з технічних причин можуть бути випадки ненарахування окремим особам суми пільги за жовтень 2019 року, тому пільговикам, які проживають на території Станишівської громади  потрібно звернутись до Управління праці та соціального захисту населення Житомирської РДА (м.Житомир, вул.Б.Тена, 16, каб.8) для уточнення інформації. Сума пільги у такому випадку за жовтень буде донарахована в наступному місяці.

В публікації частково використана інформація з сайту  http://zhzh.com.ua/news/2019-11-12-5234?fbclid=IwAR03WMBg0Gi-1YCLYrJA9tp6-UDgKKcPRgTqG6jjvcDV1k6jAOejJNPC0qo

Виконком сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь