Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прийом громадян у Станишівській сільській раді - спеціалістом Пенсійного фонду

Дата: 07.11.2019 16:13
Кількість переглядів: 544

 

07 листопада  2019 року у  адміністративному приміщенні ЦНАПу Станишівської сільської ради  (с. Станишівка, вул. Кооперативна, 3)  відбувся черговий прийом жителів громади  -  спеціалістом  управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

 З метою наближення пенсійних послуг до людей та створення зручних умов прийому за місцем проживання, дане віддалене  робоче місце дає змогу надати пенсійні послуги майже 13 тис. громадян, які проживають в громаді, з яких понад 2,6 тис. осіб є пенсіонерами.

Відтак, звернувшись на прийом до спеціаліста пенсійної служби, громадяни мають змогу одержати довідкову інформацію чи консультативну допомогу з питань пенсійного законодавства.

Прийом громадян фахівцями пенсійної служби здійснюється за погодженим графіком – в перший четвер кожного місяця з 09.00 год до 13.00 год.

На віддалених робочих місцях спеціалісти від управління Пенсійного фонду проводять прийом громадян з питань пенсійного забезпечення,  надають роз’яснення населенню про зміни у пенсійному законодавстві, консультування щодо законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, надання довідкової інформації, приймання замовлень на видачу довідок та індивідуальних відомостей, допомога в заповненні та прийманні анкет на виготовлення пенсійних посвідчень, видача пенсійних посвідчень; надання переліку документів, необхідних для призначення / перерахунку пенсії, допомоги на поховання; приймання заяв про надання допомоги у витребування документів, необхідних для підтвердження страхового стажу, заробітної плати для призначення/перерахунку пенсій; проведення попередньої оцінки права особи на призначення/перерахунок пенсії; надання допомоги у забезпеченні доступу до електронних сервісів Пенсійного фонду України.

  Виконком сільської ради

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь