Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15.05.2019 року, у приміщені Житомирської районної ради, відбудеться інформаційно-консультаційний семінар для суб’єктів господарської діяльності та громадян особистих господарст

Дата: 12.04.2019 12:46
Кількість переглядів: 411

Доводимо до Вашого відома, що у Житомирському районі Житомирської області у приміщені районної ради 15.05.2019р. в 11.00 год. спеціалістами департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА буде проведено інформаційно-консультаційний семінар для суб’єктів господарської діяльності та громадян особистих господарств бажаючих скористатися фінансовою підтримкою із державного та обласного бюджетів на розвиток сільського господарства  на тему:

Тема 1. Державна фінансова підтримка сільгосптоваровиробників у 2019 році.
Доповідач: Градівський В.М. - в.о.директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА.

Тема 2. Фінансова підтримка суб’єктів господарювання агропромислового комплексу згідно Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на період 2016-2020 роки у 2019 році    
Доповідач: Добринська Н.К. - заступник начальника управління аграрного виробництва начальник відділу агарного ринку та розвитку сільських територій.

Тема 3. Розвиток малого та середнього бізнесу. Фінансова підтримка суб’єктів підприємництва.
Доповідач: Шпонарська І.Л. - начальник відділу підприємництва, власності та адміністративних послуг управління зовнішньоекономічної діяльності та підприємництва 

Тема 4. Часткове відшкодування  вартсоті витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткового відшкодування органічного насіннєвого матеріалу сільськогосподарським підприємствам.

Тема 5. Відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння, що спрямовується господарствам населення.            
Доповідач:    Тищенко Т.Я. -    начальник відділу сільськогосподарської та продовольчої політики управління аграрного виробництва

Тема 6. Дотація фізичним особам за утримання до 13-ти місячного віку ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби, який народився у господарствах фізичних осіб,   а також набутий шляхом його переміщення від інших власників.

Тема 7. Державна підтримка розвитку хмелярства, закладення молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними.

Тема 8. Спеціальна бюджетна дотація за приріст поголів’я корів молочного, м’ясного та комбінованого напряму продуктивності.
Доповідач: Костюченко Л.Б. - завідувач сектору впровадження програм аграрного розвитку  управління аграрного виробництва

Тема 9. Фінансова підтримка заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів за рахунок коштів державного бюджету.

Тема 10. Надання і використання коштів з обласного бюджету, що спрямовуються для виплати часткового відшкодування вартості витрат фермерським господарствам за придбання причіпної та навісної сільськогосподасрької техніки і обладнання.

Тема 11. Фінансова підтримка з обласного бюджету, що спрямовується на розвиток сільськогосподарських обслуговубчих кооперативів.        
Доповідач:Войтюк М.В. - головний спеціаліст сектору впровадження програм аграрного розвитку управління аграрного виробництва

 


(Управління агропромислового розвитку Житомирської РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь