Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«STOP насильство»

Дата: 26.12.2018 15:43
Кількість переглядів: 477

Одним із важливих завдань служби у справах дітей  є  виявлення на ранній стадії сімей, які неспроможні виконувати виховні функції та забезпечення захисту прав дітей. В рамках проведення в 2018 році Всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства» та Всеукраїнського тижня права працівниками служби у справах дітей Станишівської сільської ради спільно з адміністраціями ЗНЗ та відділом освіти здійснено ряд профілактичних заходів.

Службою в справах дітей спільно з дільничним інспектором проведено рейд «Діти вулиці», направлений на попередження дитячої бездоглядності, безпритульності та скоєння правопорушень серед неповнолітніх. Під час рейду обстежено умови проживання та утримання дітей в сімях, що перебувають в складних життєвих обставинах та кризових сімей з дітьми, які проживають на території Станишівської сільської ради.

В процесі перевірки з батьками проведені профілактичні бесіди стосовно неналежного виховання дітей, створення відповідних матеріально-побутових та санітарних умов проживання, недопущення вчинення насильства та порушення прав дітей. Одночасно батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов`язків по вихованню дітей. Також проведено бесіди з дітьми щодо їх поведінки, зовнішнього вигляду, ведення здорового способу життя.

Всього обстежено 16 сімей в яких виховується 35 дітей. Виявлені порушення розглядались на комісії з питань захисту прав дитини та попередження насильства в сімї.

Службою в справах дітей Станишівської сільської ради розроблено та розповсюджено інформаційні буклети «STOP насильство», в якому вказано, куди дитині звертатись за допомогою, якщо відносно неї було застосоване насильство.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь