Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумковий семінар з реалізації проекту «Управління містом і місько/сільською громадою за моделлю партнерства та співробітництва – адаптація до українських умов» в місті Плоцьку (Польща)

Дата: 17.12.2018 14:34
Кількість переглядів: 554

Фото без опису14-15 грудня делегація Станишівської ОТГ на чолі із сільським головою Юрієм Матвійчуком приймала участь у підсумковому семінарі з реалізації проекту «Управління містом і місько/сільською громадою за моделлю партнерства та співробітництва – адаптація до українських умов» в місті Плоцьку (Польща).

Учасниками проекту були Житомирська міська рада, Ємільчинська ОТГ, Станишівська ОТГ з української сторони та органи місцевого самоврядування Польщі з м. Плоцьк, гміни Гомбін та гміни Гродзиськ-Мазовецький.

Даний проект проходив більше півроку у декілька етапів та був реалізований за підтримки Міністерства закордонних справ Польщі.

Метою проекту було вивчення досвіду польських міст (гмін) щодо управління за моделлю партнерства та співробітництва. Надзвичайно насичена і пізнавальна програма, яка включала чималу кількість зустрічей та обговорень, теоретичних та практичних занять була реалізована повністю та дала змогу зануритись в інформацію, реалії і можливості з якими працюють польські колеги із самоврядних органів від рівня місько-сільської гміни до повіту.

Досвід, отриманий в рамках навчального візиту є актуальним, а ефективне його впровадження у сфері розбудови соціальної інфраструктури, розвитку та організації житлово-комунального господарства, оптимізації управлінської діяльності, залучення грантових інвестицій та публічно-приватного партнерства забезпечить громаді успішність, економічний розвиток та стабільність.

 

(Виконавчий комітет Станишівської сільської ради)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь