Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТРИВАЄ ЗБІР БЛАГОДІЙНИХ КОШТІВ НА ПРИДБАННЯ КОМП'ЮТЕРНОГО ТОМОГРАФА ДЛЯ КУ «ЦРЛ»

Дата: 21.08.2018 16:59
Кількість переглядів: 680

Фото без описуМедичний колектив КУ «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради прагне до забезпечення надання спеціалізованої медичної допомоги пацієнтам згідно сучасних вимог, зокрема діагностики важких захворювань методом комп'ютерної томографії в умовах районної лікарні.

Придбання томографа для КУ «ЦРЛ» дасть змогу забезпечити ранню діагностику захворювань та оперативне лікування мешканців району. Використання даного обладнання дозволить покращити лікувально-діагностичний процес, пришвидшити діагностику у нетранспортабельних хворих з невідкладними станами, провести максимальний обсяг досліджень при підозрі на онкопатологію, туберкульоз, цереброваскулярні захворювання, хвороби опорно-рухового апарату тощо.

Загалом на томограф потрібно зібрати 12-15 млн. грн. На 15 та 17 сесіях Станишівської сільської ради з сільського бюджету було виділено 493 805 грн на придбання томографа.

Адміністрація та колектив лікарні сподіваються на подальшу допомогу всіх небайдужих у співфінансуванні закупівлі комп'ютерного томографа для КУ «ЦРЛ», тобто - для задоволення потреб у якісному та вчасному діагностуванні для усіх жителів Житомирського району.

Тому всі бажаючі, підприємства, фізичні особи-підприємці, жителі Станишівської ОТГ можуть відгукнутись та прийняти участь в зборі благодійних коштів.

Кошти можна перераховувати на р/р 31559339134722, ГУ ДКСУ у Житомирській області, МФО 811039, код ЄДРПОУ 01991671 (на придбання комп’ютерного томографа).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь