Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПЕРЕВІРКА ДИМОВИХ ТА ВЕНТИЛЯЦІЙНИХ КАНАЛІВ В ПРИМІЩЕННЯХ ДЕ ВСТАНОВЛЕНО ГАЗОВЕ ОБЛАДНАННЯ.

Дата: 15.05.2018 13:09
Кількість переглядів: 1531

ПЕРЕВІРКА ДИМОВИХ ТА ВЕНТИЛЯЦІЙНИХ КАНАЛІВ В ПРИМІЩЕННЯХ ДЕ ВСТАНОВЛЕНО ГАЗОВЕ ОБЛАДНАННЯ.

Шановні жителі Станишівської громади, у зв’язку із збільшенням кількості нещасних випадків при використанні газу в побуті, що призводить до отруєння чадним газом  та вибуху приміщень, на території Станишівської сільської ради буде проводитись перевірка димових та вентиляційних каналів в приміщеннях де встановлено газове обладнання.

Вищезазначені роботи, будуть виконуватися кваліфікованими фахівцями спеціалізованої організації ТОВ «Еко-Дім» м. Житомир, вул. Гоголівська 4,(тел.0979332023,0412555-035), атестованими приладами  та у професійному оснащенні), Ліцензія видана Державною службою України з надзвичайних ситуацій(Серія АЕ №641540), Дозволи (Держгірпромнагляд України) №355.15.18 та №454.16.18

Результати перевірки оформляються відповідними актами. Один екземпляр якого(оригінал) залишається у власника, а другий екземпляр (копія) передається до газового  господарства.

Згідно з п.6.1,п.6.8 «Правил безпеки систем газопостачання України» кожен власник приватного житлового будинку, квартири,  комунально-побутових об’єктів, обладнаних газовими приладами повинен не рідше  1 разу на  рік провести перевірку своїх вентиляційних та димових  каналів і надати акт перевірки в газове господарство. Регламентується  ця діяльність «Правилами безпеки систем газопостачання України», Затверджені  наказом  Міненерговугілля  №285 від 15.05.2015року, Зареєстровано в Міністерстві юстиції 08.06.2015 за  №674/27119, а також державними будівельними нормами ДБН В.2.20.-2001 «Газопостачання»,  «Правилами пожежної  безпеки».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь