Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ми Новий рік стрічаємо…

Дата: 28.12.2017 14:00
Кількість переглядів: 790

 

Новорічне свято відбулось в Ліщинському дошкільному закладі «Ластівка». Святково прикрашений зал,на видному місці встановлено велику новорічну ялинку яка сяє різними прикрасами та святковими вогнями.

   На 10 годину розпочалось новорічне свято для  ясельної групи«Малятко».  Свято відкрили вихователі:Кудрас Наталія Петрівна таМілашевська Наталія Андріївна.

Добрий день, дорогі малята,

Любі хлопчики й дівчата!

Ось ялиночка малята

Завітала в садок до нас

Подивіться, як багато

Всяких іграшок, прикрас.

З Новим роком вас вітаю!

Щастя й радості бажаю

Всім малятам і гостям.

Найменші вихованці дитсадочка, покликали   Дідуся Мороза і Снігуроньку:

- Ти прийди до нас з морозом,

Швидше стукай у вікно,

В гості чекаємо тебе давно.

Малята співали, танцювали і читали віршикиДідусеві Морозу і Снігуроньціі отримали  смачні дарунки від Дідуся Мороза і Снігуроньки.

В 11год новорічне свято продовжилось у середній групі «Сонечко».  До святкового залу забігають діти і розпочалась новорічна казка «Новорічні пригоди Маші та Медведя»

«З новорічний гарним святом вас вітаємо усі, ми бажаємо вам щиро щастя від душі. Діточкам вашим здоров’я, миру, сміху і добра. Зустрічаймо і вітаймо, йде весела дітвора» – такими совами  розпочала святовихователькаПродащук Валентина Григорівна.

 Дітки розповідали вірші дідусеві Морозу,грали у сніжки,танцювали таночок «Сніжинки», таночок звірят.

На закінчення Дід Мороз побажав малюкам:Ну, що ж малята, бажаю вам вірити в дива, загадуйте бажання, і вони неодмінно збуватимуться. Добре поводьтеся цілий рік, щоб на наступний рік ми знову з вами зустрілися. З Новим роком! До побачення!

На свято прибули в/о старости Г.М.Бочковська,Г.І.Любченко, які передали найкращі вітання від Станишівського сільського голови Юрія Вікторовича Матвійчука і вручили дарунки від Станишівської сільської ради та від себе особисто,депутат Станишівської сільської ради Ю.Ф. Вербилюк також привітав малят і батьків з Новим роком та Різдвом Христовим і від себе особисто вручив дарункималечі.  Привітали малюків СТОВ «Ліщинське» генеральний директор О.В.Мазур. Для середньої групи «Сонечко» в/о старости Г. М. Бочковська подарувала ноутбук. Підготувала свято для дітей музичний керівник  Будинку культури с.Ліщин та ДНЗ « Ластівка» Т.В. Дідковська.

сільський бібліотекар

 С.Ю.Панченко

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

В ДНЗ « Ластівка» с.Ліщин Станишівської громади продовжується свято зустрічі Нового року.

Зал в новорічному вбранні. Святково прикрашена ялинка і в зал заходять у  святкових костюмах діти старшої групи «Казка».

Свято відкрили вихователі:  Жанна Анатоліївна Литвин.Валентина Станіславівна Нековалева.

Захоплюючу новорічну  циркову виставу показали присутнім  діти. Головними персонажами свята були  клоуни і силачі, тигри  і гламурні киці,  жонглери і ведмедики, білі голуби. І звичайно на свято з подарунками завітав Дід Мороз. 

На новорічному святі були присутня в/о Г.М.Бочковська, яка привітала батьків і дітей з новорічними святами, а також передала найкращі вітання від Станишівського сільського голови Юрія Вікторовича Матвійчука і вручила дарунки від Станишівської сільської ради та від себе особисто. Депутат  Станишівської сільської ради Ю.Ф. Вербилюк   також привітав малят і батьків з Новим роком та Різдвом Христовим і  від себе особисто вручив дарунки малечі. 

 Підготував свято музичний керівник ДНЗ « Ластівка»  Слунський Сергій Юрійович.

 Свято вдалось на славу: залишились гарні, добрі почуття від побаченого. Адже дітки, як справжні циркові артисти виступали перед глядачами. Показали свій артистизм, вміння імпровізувати.

 Батьки щиро від душі дякували за чудове свято: вихователям, музичному керівнику та помічнику вихователя Долженко В. В. старшої групи«Казка»

(С.Ю. Панченко бібліотекар)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь