Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За чисте село …

Дата: 05.04.2017 13:50
Кількість переглядів: 786

Розпочавсь весняний місячник наведення належного санітарного стану в с. Ліщин Станишівської територіальної громади.

    У рамках місячника благоустрою протягом цього робочого тижня проводились роботи по прибиранню території села, зокрема , прибирання грунту під бордюрами по вул. Лесі Українки та вул. Рад, прибирання скверів та зупинок громадського транспорту.

   Адже прийшли сонячні гарні дні, небо стало більш привітним, на  деревах  почали пробиватись  перші листочки. Але з цією красою і  зі сходженням снігу виявилися не тільки дороги у кепському стані, але й благоустрій території села.  Особливо обурює те, що жителі села  роблять  стихійні смітники де кому хочеться. Лежать пакети зі сміттям в центрі села Ліщин і Тулин, валяються пляшки з під пива та горілки, викидають сміття біля церкви с. Ліщин та в інших місцях.

    У рамках місячника просимо жителів села прийняти участь у прибиранні вулиць, парків, скверів, цвинтарів, братських могил.  Кожен із нас має змогу навести порядок там де проживає. Тож напередодні Великодня  будемо не байдужими, зробимо наше село чистим, культурним та привабливим.  Це буде нашим вкладом в приведення нашого з вами села до належного стану. Звертаємось до керівників установ, приватних підприємців які розміщені на території села: прибирати не тільки під порогом , а  також на прилеглій території своєї установи. Адже  нам разом з вами жити у нашому селі.

До керівників, приватних підприємців та мешканців, які нехтують цими питаннями, застосовуватимуться передбачені чинним законодавством України заходи адміністративного впливу. Інформуємо про адміністративну відповідальність, а саме: стаття 152 Кодексу про адміністративні правопорушення України.

 Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів

       Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

PS .  Громада с. Ліщин щиро дякує директору СТОВ «Ліщинське»  Мазур Олегу Володимировичу за допомогу з транспортом для вивезення сміття та прибирання територій с.Ліщин.

с.Ліщин
 бібліотекар  С.Ю.Панченко
 Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь