Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СТАНИШІВСЬКА ЗОШ акція "Щедрівка"

Дата: 13.01.2018 11:03
Кількість переглядів: 827

про проведення акції «Щедрівка» учнями Станишівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, дітьми села Станишівка, працівниками Станишівського БК та працівниками Станишівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, 11.01.2018 року.

 

Виконуються щедрівки у вечір напередодні Старого Нового року, тобто 13 січня. Але наші школярі вирішили заздалегідь поздоровити керівний склад Станишівської сільської ради, адже 13 січня всі сидять за домашнім столом, за щедрою кутею.

11 січня 2018 року учні Станишівської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Тарасенко Вікторія, Орел Дарина, Денисевич Катя, Ващенко Віка, Незнайко Віталій, Перун Маряна, Перун Тимофій, Перун Іван;  діти села Станишівка: Шеремета Вероніка, Шеремета Тарас, Соломко Єва;   працівники Станишівського БК Соломко К.О., Цимбалюк Н.М.;   працівники Стаиншівської ЗОШ І-ІІІ ступенів: заступник директора з виховної роботи та педагог – організатор Хлань І.І., заступник директора з навчально – виховної роботи Денисенко М.Ф. за традицією свят вирішили пощедрувати в околицях Станишівської об’єднаної громади. Одягнувши яскраві новорічні костюми, маски, захопивши атрибути щедрувань ми вирушили в дорогу…

На початку ми прибули в Станишівську сільську раду, запитали господарів дозволу, - чи можна щедрувати. Зібрався весь керівний склад та працівники Станишівської сільської ради в кабінеті сільського голови Матвійчука Юрія Вікторовича. Щедрівки, як і колядки, величають господаря і членів його родини. Тому і ми побажали багатого врожаю, добробуту, приплоду худоби, доброго роїння бджіл , зеленого городу, щастя в родинах і злагоди. Щедрували переважно дівчата, як і годиться. А хлопці в масках висловлювали добрі побажання. І разом всі дітита дорослі веселили щедрівками, піснями, віршами. В кінці виступу малеча отримали подарунки від голови сільської ради Матвійчука Ю.В.

За традицією, щедрувати ходять від хати до хати, не оминаючи нікого. У великому місті, звісно, цього зробити не вдасться, але пощедрувати сусідам можна. Тому всі наші діти та учні завітали до овочевого комбінату «Станишівка». Нас привітно зустрів директор комбінату Тимощук Василь Володимирович та співробітники. Щиро запросили до зали, де ми радо защедрували. Щедрівки відрізняються від колядок своїм неодмінним приспівом «Щедрий вечір, добрий вечір, добрим людям на здоров’я », що весело підспівували наші слухачі.

Далі вирішили навідатись до ООО «ДКП «Фармацевтическая фабрика Vishpha», яка розташована в с.Станишівка, Житомирський район поряд з Станишівською сільською радою. Нас радісно і привітно прийняв колектив фабрики у фойє, біля новорічної ялинки, де діти заспівали гарні та веселі щедрівки. Дорогою діти радо щедрували людям, які проходили повз, в магазинах, вітали автівки щирими вітаннями.

 Всюди діти отримали гарні подарунки, ніхто не залишився осторонь від таких чудових дитячих привітань.

Після гарних привітань організатори щедрувань (працівники Станишівського БК та працівники Станишівської ЗОШ І-ІІІ ступенів) разом з дітьми виїхали в місто Житомир, щоб розважитись з вихованцями біля новорічної ялинки, в парку, на центральній вулиці Михайлівській. Учням та дітям с. Станишівка дуже сподобалось і відвідування кафе, і льодяні фігури, біля яких ми фотографувались, і торгівельний центр «Житній», де діти із задоволенням розважались на атракціонах, і новорічний настрій оточуючих людей.

Заступник директор з ВР                                І.І.Хлань

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь