Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розвиток творчих здібностей учнів

Дата: 13.12.2017 09:59
Кількість переглядів: 624

 

13 грудня 2017 року в Станишівській ЗОШ І – ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів 4-х класів та практичних психологів на тему: «Розвиток творчих здібностей учнів». На семінарі були присутні представники шкіл Станишівської ОТГ на чолі з керівником методичного об’єднання вчителів початкових класів Чайковською Л.М. та методистом відділу освіти Станишівської ОТГ – Уміньською О.О.

Розпочався семінар з презентації навчального закладу та ознайомлення з досвідом роботи, яку представили директор школи Пронтенко В.В. та вчитель 4 класу Корчемлюк Р.І. Керівник методичного об’єднання Чайковська Л.М. ознайомила учасників семінару із Новим законом про освіту.

В школі велика увага приділяється розвитку творчих здібностей як учнів, так і педагогів. Для вчителів 4 класів Корчемлюк Р.І. провела відкритий урок позакласного читання на тему: «Йде зима у сукні срібній…», використавши інноваційні форми і методи роботи. А тим часом, психолог школи Скумін І.В. разом з колегами за круглим столом обмінялися досвідом роботи з теми: «Психологічні особливості розвитку творчих здібностей школярів».

Не залишилась поза увагою ділова гра «Творчий учитель – творчі діти», яку провела для всіх учасників семінару психолог І.В. Скумін. В цій грі педагоги продемонстрували свої творчі здібності в різних видах роботи.

Чудові враження залишилися в учасників семінару, які побачили виховний захід «Андріївські вечорниці» за участю учнів 3 – 4 класів. Цей захід майстерно підготували і провели класоводи Корчемлюк Р.І. та Перун В.В.

Підсумки семінару підвела методист відділу освіти Станишівської ОТГ Умінська О.О. та подякувала всім учасникам семінару.  На завершення вчитель Корчемлюк Р.І.  продемонструвала притчу «Чотири свічки» і привітала всіх зі  святом, бажаючи віри, надії, любові, спокою та миру.

Складно перерахувати всі види діяльності, до яких залучаються наші діти. Але це не просто набір прийомів і методів – це струнка логіка навчально-виховного процесу, що підпорядкована досягненню мети і завдань, які  ставить вчитель. Побачене не залишило байдужими гостей семінару і має спонукати всіх вчитель до власних пошуків і педагогічної творчості.

(Корчемлюк Р.І.)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь